Huis te koop

459000€

4 slaapkamers 183 vierkante meters

Immoweb code : 11311027
Immoweb code : 11311027

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
183 vierkante meters bewoonbare ruimte
195 vierkante meters grond

Omschrijving

Verrassend ruime, energiezuinige woning met 4 slpks.

Op een zucht van het historisch centrum en het station van Leuven, nabij het Abdij van Park en over het Michottepark, kort bij alle belangrijke invalswegen en het openbaar vervoer, zijn wij verheugd, deze, in 2020, volledig, volgens de regels van de kunst, gerenoveerde en energiezuinige woning met een perfect georiënteerde tuin te koop aan te bieden. Deze instapklare rijwoning met een nuttige bruikbare bewoonbare oppervlakte van maar liefst 183 m² op een prachtig perceel van 195 m² omvat op het gelijkvloers een inkomhal met vestiaireruimte, een lichtrijke, cosy living, een volledig ingerichte keuken, twee praktische bergruimtes en een badkamer. Verder beschikt deze woning op het gelijkvloers over een tweede zithoek, uitgevend op de zuidgerichte, zonovergoten tuin, waar het heerlijk vertoeven is.
De eerste verdieping telt een overloop en twee ruime kamers met hoge plafonds en hogerop op het tweede verdiep bevinden zich eveneens twee volwaardige slaapkamers. Daarnaast kan men via een trapladder zich begeven naar de zolder.
Tevens bevat deze unieke woning een droge en vooral ruime kelder, met een overvloed aan opbergruimte.
De grote bewoonbare oppervlakte, de energiezuinigheid, de hoge afwerkingsgraad, de gezellige tuin, de uitstekend verkeerstechnische ligging, … zijn niet te ontkennen pluspunten!
Kortom, deze volledig, volgens de regels van de kunt, gerenoveerde woning, gelegen op een boogscheut van het bruisende Leuven, is zeker uw bezoekje waard.

Neem contact op