Huis te koop

2195000€

6 slaapkamers 540 vierkante meters

Immoweb code : 11312202
Immoweb code : 11312202

Overzicht

6 slaapkamers
4 badkamers
540 vierkante meters bewoonbare ruimte
1962 vierkante meters grond

Omschrijving

Verborgen parel

Architecturaal meesterwerk van eind jaren 90 met onmiskenbare charme door wereldse invloeden en een bruikbare vloeroppervlakte van 540 m2 gelegen op een terrein van 1.962 m2.

De woning is gebouwd rond de centrale lichtkolom die dankzij een grote lichtkoepel zorgt voor een mooie natuurlijke lichtinval een aangename symmetrie doorheen de ganse woning.

De leefkeuken, formele eetkamer, twee salons, bibliotheek, media-kamer en slaapkamer met badkamer maken de gelijkvloerse verdieping ideaal voor zowel ontvangen als ontspannen. Deze levensstijl wordt ook naar buiten doorgetrokken, waar het heerlijk vertoeven is in de zomermaanden en waar peace-of-mind gegarandeerd is. Het terras met paviljoentent biedt toegang tot de elegante tuin met hoger liggend een zwembad en loungetent.

Op de eerste verdieping master bedroom met aansluitende dressing en badkamer, vier slaapkamers met ieder directe toegang tot de badkamers, grote ingerichte kelder met wasruimte en een zolderverdieping die vandaag is ingericht als bureauruimte.

Twee aparte garages en talloze buitenstaanplaatsen vullen het geheel aan.

Dit pand, in zijn groene oase, biedt onbetwiste privacy, terwijl het het voordeel heeft gelegen te zijn dicht bij het Zoniënwoud, alsook alle nutsvoorzieningen en winkels.

Neem contact op