Appartement te koop

315000€

2 slaapkamers 97 vierkante meters

Immoweb code : 11314411
Immoweb code : 11314411

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
97 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 7

Omschrijving

Ruim 2-slaapkamerappartement met mooie vergezichten

Dit appartement heeft een centrale ligging. Via het openbaar vervoer (tram- en bushaltes vlakbij) is het centrum van Gent makkelijk bereikbaar. Ontspannen en sporten kan door de nabijheid van de Watersportbaan en de Blaarmeersen.

We wandelen het appartement binnen via de ruime inkom. Hier is voldoende ruimte om jassen en schoenen op te bergen. Van hieruit kunnen we ook naar de badkamer, met ligbad en lavabomeubel en het apart toilet. Links in het appartement vinden we de lichtrijke leefruimte met een prachtig uitzicht over de Watersportbaan. Verder bevindt zich hier ook de keuken met toegang naar het eerste terras (met zonneluifel).

De andere kant van het appartement herbergt de twee slaapkamers. Ook aan deze kant vinden we een groot terras. Hier kan men genieten van de ochtendzon en een adembenemend zicht op de torens van Gent.

Bij het appartement hoort ook nog een kelderberging en een een ondergrondse garagebox. Deze laatste kan optioneel worden bijgekocht voor 25.000 euro. Zowel het appartement als de garagebox zijn verhuurd voor respectievelijk 988,63 euro (kosten incl.) en 85 euro per maand.

Neem contact op