Appartement te koop

238000€

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 11314769
Immoweb code : 11314769

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Leuk hoekappartement met 2 SLPK in Deurne

Bekijk dit appartement uitgebreid op www.koosi.be

Dit leuke appartement met 2 slaapkamers is gelegen op de tweede verdieping van een hoekgebouw aan de Alfons Schneiderlaan en de Tweegezusterslaan in Deurne.
Scholen, winkels en openbaarvervoer zijn echt op wandelafstand gelegen.
Het appartement is recent gerenoveerd en dus instapklaar.
Momenteel is het appartement verhuurd, dus ook interessant als investering.

Via de trap in de centrale hal komen we op de tweede verdieping en betreden we het appartement via een ruime inkomhal die toegang biedt tot de leefruimte, de 2 slaapkamers en de badkamer. In deze inkomhal met mooie parketvloer is ook een vestiairekast voorzien.
Als we vervolgens de living binnenkomen is het direct duidelijk dat je in dit appartement kan genieten van ontzettend veel lichtinval. Ook in deze leefruimte ligt een massieve parketvloer.
De open keuken is voorzien van kwalitatieve ingebouwde toestellen en een mooi en groot eiland waar je gemakkelijk met 4 personen kan aanzitten. In de keuken ligt een tegelvloer.

De zeer grote slaapkamer is naast de living aan de straatkant gelegen, ook hier is de vloer voorzien van een mooie parket.
De tweede kamer is zeker ook een volwaardige slaapkamer en is achteraan gelegen. Deze kamer geeft toegang tot een klein terras achteraan.
De badkamer is voorzien van een mooie lavabo, douche en toilet.

Bij het appartement hoort ook een berging die in de kelder is gelegen.
Het app

Neem contact op