Penthouse te koop

654000€

3 slaapkamers 137 vierkante meters

Immoweb code : 11314859
Immoweb code : 11314859

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
137 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Luxe penthouse op toplocatie in Edegem

Prachtig penthouse te koop in Edegem!

Met deze locatie aan de hoek van de Oude Godstraat en de Molenlei in Edegem bent u in een mum van tijd waar u moet zijn, ongeacht uw vervoersmiddel. Te voet, met de fiets, de wagen of het openbaar vervoer.

Het nieuwbouw appartement biedt een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 137 vierkante meter.

Het penthouse is ruim en lichtrijk, met grote ramen die voor veel natuurlijk lichtinval zorgen. De mooie open leefkeuken is voorzien van alle moderne gemakken en biedt voldoende ruimte om lekker te koken en te dineren met vrienden en familie.

Hiernaast heeft het twee slaapkamers, twee badkamers en een afzonderlijke bureauruimte wat dit penthouse perfect maakt voor mensen die graag ruimte hebben. Het royale dakterras van 89 vierkante meter biedt een prachtig uitzicht en is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de zon.

Garagebox kan mee aangekocht worden en bedraagt 35.000 euro, waarop nog 12% registratierechten verschuldigd zijn.


Bovendien is het appartement voorzien van zonnepanelen. Zo kunt u niet alleen genieten van het comfort en de ruimte van het penthouse, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Wacht niet langer en maak van dit penthouse jouw droomappartement! Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Let op: de foto's kunnen deels afwijken van de werkelijkheid.

Neem contact op