Huis te koop

1200000€

5 slaapkamers 626 vierkante meters

Immoweb code : 11315368
Immoweb code : 11315368

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
626 vierkante meters bewoonbare ruimte
2461 vierkante meters grond

Omschrijving

Herenwoning met grote parktuin

Deze grote herenwoning uit 1884 werd gerenoveerd met behoud van mooie authentieke elementen. Grote extra troef is de magnifieke ommuurde parktuin met fruitbomen en een eeuwenoude es, met verwarmd zwembad, poolhouse, serre, stallingen en schuren.

Op de begane grond vind je een inkomhal, gastentoilet, twee zitruimtes met een open haard, eetplaats, een keuken inclusief kookeiland en eettafel, een leeshoek, een wasruimte en twee terrassen. Boven bevinden zich drie ruime slaapkamers, twee badkamers, een dressing en een bureau. De zolder biedt twee extra slaapkamers, een speelhoek, fitnessruimte en een infraroodcabine. De kelder is vrijwel volledig ingericht met een stookruimte, technische ruimte, extra vrije ruimte en een ruime wijnkelder.

Optioneel aan te kopen:
Aanpalende kantoren of combinatie wonen/kantoren, met een totale oppervlakte van 365 m². Dit aanpalend gerenoveerd bijgebouw loopt over drie verdiepingen en omvat twee keukens. Er is een technische kelder met toegang tot het glasvezelnetwerk van Telenet, en een intern netwerk van 100 Mbps met een router in een apart rack. Wifi is beschikbaar op alle verdiepingen, inclusief in de tuin.

Extra troeven:
Bij de herenwoning horen nog heel wat bijgebouwen dewelke de vrijheid bieden om volledig naar eigen wens en behoefte ingericht te worden.
Zowel de herenwoning als het optioneel aan te kopen gerenoveerd bijgebouw zijn voorzien van zonnepanelen met een eigen omvormer van maximaal 10 KW, drie-fasige elektriciteit, domotica e

Neem contact op