Duplex te koop

398000€

3 slaapkamers 144 vierkante meters

Immoweb code : 11315529
Immoweb code : 11315529

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
144 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Pas gerenoveerd duplexappartement met 3 slaapkamers en groo

CONTACT: Laura op 0473 41 35 62 of via [email protected]

verkoop aan VRAAGPRIJS
Verkoop voor Professioneel

EPC-Score: A
Mobiscore: 9,1/10

Centraal gelegen in de Frederik Burvenichstraat in Gentbrugge vindt je dit lichtrijke pas gerenoveerde duplexappartement met 3 slaapkamers. Het appartement is centraal gelegen vlakbij de E17/R4/N9. In de nabije omgeving zijn er tal van voorzieningen zoals supermarkten, horeca gelegenheden, sportcentra, de Gentbrugse Meersen,... Het station van Gentbrugge bevindt zich tevens op wandelafstand. Kortom dit appartement geniet van een goede ligging met een vlotte bereikbaarheid.

U komt het appartement binnen in de aparte inkomhal. De natuurstenen trap brengt je naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, de badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbel wasmeubel. Verder bevindt zich op deze verdieping nog een apart toilet en een berging waar een aansluiting voor een wasmachine voorzien is.

Op de bovenste verdieping bevindt zich de ruime lichtrijke leefruimte met open keuken. De open keuken met eiland is uitgerust met alle toestellen (Frigo met vriesvak, heteluchtoven, kookplaat, vaatwasser, dampkap, voldoende opbergruimte). Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot het grote zonneterras. Het zonneterras biedt u voldoende ruimte voor het plaatsen van een lounge en eettafel.

Het appartement werd volledig gerenoveerd en is reeds geschilderd, volledig instapklaar. De woonst werd uitgerust met een WAR

Neem contact op