Villa te koop

1950000€

4 slaapkamers 568 vierkante meters

Immoweb code : 11316116
Immoweb code : 11316116

Overzicht

4 slaapkamers
3 badkamers
568 vierkante meters bewoonbare ruimte
4892 vierkante meters grond

Omschrijving

Tijdloos modern Hertsberge bos

Deze moderne villa, gelegen in een prachtige dreef in Hertsberge op een perceel van 4892m², biedt rust en comfort. Met een bewoonbare oppervlakte van 568m², strakke architectuur en veel glaspartijen, vervaagt de grens tussen binnen en buiten.

Via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet, betreed je zowel de bijkeuken, het bureau als de grote leefruimte die subliem verdeeld is in een leeshoek, salon en een lager gelegen cosy tv-hoek. De woonkamer, eetplaats en keuken met ontbijthoek vloeien naadloos in elkaar en genieten van het zuid georiënteerd terras en de mooi aangelegde tuin.

Het bovenverdiep herbergt een master bedroom met ensuite badkamer, twee kinderkamers met gedeelde badkamer en een derde kamer met eigen douche. Een grote berging en apart toilet completeren het verdiep.

De kelder, bereikbaar via de inkomhal, omvat een technische ruimte, wasruimte en een garage voor maar liefst vijf wagens. Als kers op de taart is er nog de 2de garage met kitchenette en douche dat ideaal is voor speelruimte, mancave of een veilige haven van uw oldtimers.

De woning is niet alleen een toonbeeld van stijl, maar ook van praktisch ontwerp. Elke ruimte is doordacht ingedeeld om het dagelijks leven te vergemakkelijken, van de slimme opbergruimtes tot aan de vlotte doorstroming tussen de verschillende leefzones. Bovendien zijn er talrijke ingemaakte kasten aanwezig.

Met zijn rustige en residentiële ligging, fraai aangelegde tuin en overvloed aan natuurlijk licht biedt deze villa een

Neem contact op