Appartement te koop

392500€

5 slaapkamers 279 vierkante meters

Immoweb code : 11318227
Immoweb code : 11318227

Overzicht

5 slaapkamers
2 badkamers
279 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Luxe dakappartement van 279 m² met 5 slaapkamers en ruim te

In centrum Diepenbeek, op loopafstand van scholen, restaurants en sportfaciliteiten ligt dit prachtig ruim luxe appartement.

Indeling: via de inkomhal met aansluitend een bureauruimte en toegang tot de kelder, bereikt u langs de traphal de eerste verdieping (volledig voorzien van parket) met ruime hal, vestiaire, toilet, master bedroom met dressing en luxe badkamer met bad, dubbele lavabo en douche.
Via de hal komt u in de living van maar liefst 35m² met bureau, aansluitend de volledig ingerichte keuken met werkblad in natuursteen. De keuken geeft toegang tot het ruime terras (43m²) waar het aangenaam vertoeven is! Aan dit terras grenst ook de polyvalente ruimte met douche, welke momenteel gebruikt wordt als fitnessruimte. Deze ruimte zou ook gebruikt kunnen worden als studio of als vijfde slaapkamer. Hierlangs kunt u tevens de 2 inpandige garages via een trap bereiken.

Tweede verdieping: nachthal met aangrenzend de tweede badkamer met douche en lavabo, 3 zeer ruime slaapkamers waarvan 2 met mezzanine en 1 met ingebouwde dressing.

Benieuwd naar de troeven van dit unieke duplexappartement? Kom ze zelf ontdekken tijdens een bezichtiging! Maak je afspraak via [email protected] of via telnr. 0477/49.38.71

Neem contact op