Huis te koop

399000€

4 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 11321677
Immoweb code : 11321677

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
1175 vierkante meters grond

Omschrijving

Alleenstaande woning op 1175 m² met grote garage en tuin me

Woning reeds IN OPTIE na een eerste kijkmoment!

Kunnen we je verder helpen in je zoektocht naar een nieuwe woning? Of ben jezelf van plan je woning te verkopen - contacteer ons dan zeker voor een vrijblijvend gesprek en ontdek zelf onze succesvolle manier van werken!


Alleenstaande woning op 1175 m² met grote garage en tuin met landelijk zicht!
Deze instapklare woning te Roksem geniet van een prachtig landelijk zicht en tevens ideale zonoriëntatie waardoor men de ganse dag kan genieten en gezellig samenzitten op het mooie terras in blauwsteen. Er is tevens een aparte grote garage (9,40x5,95 binnenafmeting) met elektrische sectionale poort waar meerdere wagens, fietsen en zo veel meer kan gestockeerd worden. Verder is de woning op het gelijkvloers ingedeeld met een inkom, living met eetplaats, droge kelder, apart toilet en bureau met zolderruimte boven. Aanpalend aan de leefruimte bevindt zich de volledig ingerichte leefkeuken met tevens plaats om te zitten. De badkamer is ingericht met bubbelbad, douche en dubbele lavabo en verder is nog een aparte wasplaats moet buitendeur naar de tuin.
Op 1e verdieping zijn 2 slaapkamers voorzien, waarvan 1 met dressingruimte en op de 2e verdieping zijn nog 2 extra kamers voorzien en zolderruimte.
De tuin buiten is verder volledig omheind en voorzien van een mooi gazon met kippenren en schommel.

Er is een gunstig epc met een score van 211 kwh/m² (C-label) - Geen renovatieverplichting van toepassing!! Verder is er cv op aardgas, pvc

Neem contact op