Villa te koop

1425000€

4 slaapkamers 387 vierkante meters

Immoweb code : 11326638
Immoweb code : 11326638

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
387 vierkante meters bewoonbare ruimte
2300 vierkante meters grond

Omschrijving

Unieke 4-slpk villa met o.a vijver en petanquebanen!

Schilderachtige villa met idyllische tuin en romantische vijver, gelegen in de indrukwekkende wijk Vriesdonk! Authentieke inrichting met gebruik van warme en unieke materialen: prachtige stenen en houten vloeren, originele deuren, ramen voorzien van shutters,... en dit gecombineerd met hedendaags comfort: airconditioning, anti-inbraakbeveiliging, centraal muzieksysteem en videofonie. Cosy living met gashaard op warme eiken kasteelparket. Geïmporteerde Oostenrijkse keuken en bijkeuken met veel bergkasten uitgerust met AGA kookvuur, ingebouwde grillplaat en friteuse van Gaggenau en vaatwasser. Aansluitend aan de keuken is een ruime eetkamer met toegang tot de terrassen. Via de bijkeuken toegang tot dubbele garage met zolder. Ingericht bureelvoorzien van grote bibliotheekwand en rustgevend uitzicht op vijver en tuin. Grote inkomhal met vestiaire en apart toilet.

Op de 1ste verd. zijn er 3 slpk en 2 bk. De master bedroom heeft een eigen dressing en ensuite badkamer waarin u waant u zich in een luxe hotel van de jaren '30 met retro zuil-lavabo's, ligbad, instapdouche en aparte wc, prachtig afgewerkt met donker hout. De overige slpk zijn ca. 15m² en 10m². De tweede bk is uitgerust met dubbele lavabo, inloopdouche en wc. Op de zolder is de 4de slpk, 'gameroom' en technische ruimte.

Aangelegde en goed onderhouden tuin. Via de terrassen hebt u toegang naar de petanquevelden en vijver met fontein! Op de oprit is er plaats voor 5 wagens. Kortom, een unieke droomvilla!

Neem contact op