Huis te koop

379000€

3 slaapkamers 125 vierkante meters

Immoweb code : 11327568
Immoweb code : 11327568

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
125 vierkante meters bewoonbare ruimte
275 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

HOB te Eeklo, rustige buurt, 3 slpks en tuin.

Deze prachtige energiezuinige halfopen bebouwing bevindt zich op een ideale locatie net buiten het bruisende centrum van Eeklo. Gelegen in een rustige buurt, geniet u hier van de nodige privacy terwijl u toch vlakbij verschillende faciliteiten bent.

De woning is gebouwd in 2017 en straalt moderniteit en comfort uit. Met drie ruime slaapkamers biedt het voldoende leefruimte voor een gezin of stel. Het perceel heeft een oppervlakte van 275m², waardoor er ook buiten voldoende ruimte is om te genieten van de groene omgeving. Er zijn zes zonnepanelen waardoor de woning energiezuinig is.

De ligging van de woning is een absolute troef. Op korte afstand vindt u een sporthal en zwembadvoor de sportievelingen, scholen voor de kinderen, en diverse winkelcentra voor uw dagelijkse behoeften. Het is een plek waar het aangenaam wonen is met alle nodige voorzieningen binnen handbereik.

Momenteel is deze woning verhuurd, waardoor het ook interessant kan zijn als investeringsobject. Met zijn moderne bouwstijl, goede ligging en verhuurmogelijkheden is dit een kans die u niet mag missen!

Wilt u meer weten over deze woning of een bezichtiging plannen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.
ERA Thuis, zorgt voor je huis!

Neem contact op