Villa te koop

439000€

4 slaapkamers 191 vierkante meters

Immoweb code : 11331780
Immoweb code : 11331780

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
191 vierkante meters bewoonbare ruimte
897 vierkante meters grond

Omschrijving

Charmante villa in hartje Jabbeke op ruim perceel

Deze prachtige villa, gelegen in het hart van Jabbeke op een royaal perceel van 897 m², biedt een perfecte combinatie van comfortabel wonen en een sfeervolle omgeving. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die toegang geeft tot de verschillende vertrekken van het huis. Direct bij de ingang bevindt zich een gastentoilet, wat bijdraagt aan het gemak voor gasten.
De woonkamer is een centraal punt van de woning en beschikt over een eet- en zithoek, compleet met massief parket en een gezellige houthaard, waardoor het een warme en uitnodigende sfeer heeft. Vanuit de woonkamer leidt een aangename veranda naar de prachtige tuin, waardoor er een naadloze overgang is tussen binnen en buiten.De keuken is volledig ingericht en biedt veel opbergruimte. Naast de keuken bevindt zich een handige wasruimte/berging, ideaal voor huishoudelijke taken en extra opslag. Een dubbele garage biedt ruimte voor twee voertuigen en extra opslagruimte.
Op de begane grond is er ook een bureauruimte, perfect voor thuiswerken of studeren mits kleine aanpassing kan dit dienen tot extra slaapkamer. Boven leidt een nachthal met overloop naar drie ruime slaapkamers. De badkamer op deze verdieping is voorzien van een ligbad, douche en een praktisch lavabomeubel. Buiten is de tuin een oase, met veel privacy. Deze villa is ideaal voor wie op zoek is naar een comfortabele en goed uitgeruste woning met een prachtige buitenruimte, gunstig gelegen in Jabbeke.

Neem contact op