Huis te koop

530000€

4 slaapkamers 270 vierkante meters

Immoweb code : 11334208
Immoweb code : 11334208

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
270 vierkante meters bewoonbare ruimte
218 vierkante meters grond

Omschrijving

Huis

Deze karaktervolle woning in het hart van Wemmel biedt tal van mogelijkheden voor wie op zoek is naar ruimte en comfort. Verspreid over drie niveaus vindt u alles wat u nodig heeft voor een comfortabel gezinsleven.
Gelijkvloers bestaande uit: inkomhal, grote bureauruimte/woonkamer, wasruimte en apart toilet, een zonnige veranda die leidt naar de prachtige tuin van 100m², grote garage met voldoende ruimte voor een auto en extra opslag
Eerste Verdiep: Ruime nachthal, gezellige woonkamer, praktische keuken, groot terras, ideaal voor zomeravonden en buitenontbijtjes, grote slaapkamer met en-suite badkamer en toilet.
Tweede Verdiep: Nachthal, 2 tot 3 slaapkamers voor familie of gasten, tweede badkamer voor extra gemak
De pluspuntenvan de woning zijn: Mooie tuin en terras, perfect voor buitenactiviteiten en tuiniere, grote garage met veel opslagruimte, nieuwe gas-verwarmingsketel voor efficiëntie en betrouwbaarheid, veel potentieel na renovaties, uitstekende locatie, centraal gelegen en dichtbij winkels, scholen en openbaar vervoer
Grijp deze kans om een woning te verwerven met een uitstekende basis en maak er uw droomhuis van. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek alle mogelijkheden die deze woning te bieden heeft!
Voor meer informatie of een bezoek contacteer Square Estate op 02 460 42 01 of www.square-estate.be.

Neem contact op