Appartement te huur

1495€ per maand

2 slaapkamers 74 vierkante meters

Immoweb code : 11406974
Immoweb code : 11406974

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
74 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Prachtig appartement op het Eilandje met zicht op de jach...

Stap binnen in een wereld van luxe en comfort in het hart van bruisend Antwerpen. Ontdek dit prachtige twee slaapkamer appartement met kelder en autostaanplaats, gelegen in het prestigieuze Aequor project, nabij het iconische MAS.

Laat je betoveren door de strakke architectuur, een meesterwerk van Binst Architects, dat naadloos aansluit bij het rijke maritieme erfgoed van de stad. Bij het betreden van je nieuwe thuis word je verwelkomd door een oase van natuurlijk licht, dankzij de royale glaspartijen die uitkijken op de schilderachtige jachthaven.

Dit appartement belichaamt een perfecte balans tussen design en functionaliteit. Hoogwaardige materialen worden gecombineerd met doordachte details, van de exclusieve vloeren tot de state-of-the-art keukenapparatuur. Geniet van het panoramische uitzicht vanaf je eigen terras, omlijst door glazen balustrades die de moderne esthetiek benadrukken.

Met een kelder voor extra opslagruimte en een autostaanplaats voor ultiem gemak, biedt dit appartement alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en stijlvolle levensstijl. Mis deze unieke kans niet om te wonen in het meest opwindende deel van de stad, waar cultuur, geschiedenis en moderniteit samenkomen.

Vaste kosten 220€ per maand.

Welkom thuis in Aequor.

Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op