Appartement te huur

3900€ + 330€ per maand

3 slaapkamers 208 vierkante meters

Immoweb code : 11139672
Immoweb code : 11139672

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
208 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 7

Omschrijving

Châtelain - Schitterende 3-slaapkamer flat

Ideaal gelegen tegenover de Châtelain en vlakbij de Etangs d'Elsene, op de zevende verdieping van een prachtig gebouw, prestigieus appartement van 210 m² met ononderbroken uitzicht over Brussel. Dit elegante appartement is volledig gerenoveerd met eersteklas materialen en bestaat uit een inkomhal met vestiaire, een gastentoilet en een wasruimte. Aan de westkant een ruime woonkamer met een volledig uitgeruste open keuken. Aan de oostkant een master suite met kleedkamer en complete badkamer, twee slaapkamers met twee doucheruimtes. Alle slaapkamers hebben toegang tot een terras aan de achterzijde.
Een grote kelder en overdekte parkeerplaats zijn ook beschikbaar.Ebbenhoutkleurig massief eiken parket met afgeschuinde randen, gemarmerd granieten werkblad, dubbele beglazing, mechanische ventilatie met dubbele doorstroming, elektrische rolluiken.
Kosten: €330/maand (schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes en parkeerplaats, gemeenschappelijke elektriciteit, lift, vuilnisbak, verzekering met afstand van verhaal, brandbeveiligingscentrum, waterontharder en internet). Niet inbegrepen: water, elektriciteit en eigen verwarming.

Neem contact op