Appartement te huur

800€ per maand

1 slaapkamer 62 vierkante meters

Immoweb code : 10712262
Immoweb code : 10712262

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
62 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Prachtige assistentieflat met idyllische ligging aan het st…

Welkom in residentie Duinenzee, een verblijf op maat van ouderen.

Als bewoner wenst u zorgeloos te genieten van uw welverdiend pensioen. Daarom voorziet residentie Duinenzee in eigen zorgpersoneel. Zij staan u in noodgevallen bij en/of ontfermen zich over praktische zaken. Elke woning is bovendien uitgerust met een handig oproepsysteem waarmee u het zorgpersoneel ten allen tijde kan contacteren.

Het appartement is als volgt ingedeeld: een ruime leefruimte met toegang tot terras, een open en volledig ingerichte keuken (inductiekookplaten, koelkast en micro combi oven), een badkamer met toilet en inloopdouche en een ruime slaapkamer die ook toegang biedt tot het terras.

Met de prachtige duinentuin en alle faciliteiten krijgt u er bovendien een zee aan ruimte bij, zonder dat u zich zorgen moet maken om onderhoud. En de klusjes? Die regelt de woonassistente voor u.
Voor deze verplicht te nemen dienstverlening word er een prijs aangerekend van 15,79€/dag bovenop de huurprijs. Voor twee personen bedraagt de prijs 18,75€/dag.

Duinenzee heeft een droomligging op het strand, omgeven door een indrukwekkend duinenlandschap en met adembenemend zicht op onze mooie Noordzee.
Een prachtig kader, een comfortabel appartement en aangenaam gezelschap. Hier draait alles om genieten en een totaalervaring die maakt dat Duinenzee aanvoelt als een luxehotel, maar dan in de privacy en het comfort van uw eigen woning.

Bent u op zoek naar een assistentieflat aan de kust? Wacht niet langer en con…

Neem contact op