Appartement te huur

975€ + 25€ per maand

2 slaapkamers 81 vierkante meters

Immoweb code : 10429436
Immoweb code : 10429436

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
81 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Energiezuinig 2-slaapkamerappartement

Op een boogscheut van het gezellige centrum van Opwijk kan u dit ruime en energiezuinige 2 slaapkamer appartement terugvinden. Het appartement bevindt zich nabij belangrijke invalswegen richting Dendermonde, Merchtem en Asse. OV, supermarkten en scholen zijn allemaal op wandelafstand bereikbaar. Een zeer groot voordeel aan wonen in het landelijke Opwijk is bovendien de rechtstreekse treinverbinding naar Brussel!

Het appartement maakt deel uit van een kleinschalige residentie met 4 eenheden dewelke in 2022 volledig werd gerenoveerd en uitgerust met de meest recente technieken. Zo beschikt het appartement over een warmtepomp (Vaillant) en zonnepanelen. Deze geven een garantie op lage energiekosten.
De prachtige keuken is uitgerust met nieuwe toestellen van het merk Whirlpool. Aansluitend biedt de open leefruimte via de grote schuifraam naar het terras enerzijds veel lichtinval en anderzijds zicht op de velden.

De moderne badkamer werd uitgerust met een dubbele wastafel en inloopdouche. Ten slotte beschikt het appartement nog over 2 ruime slaapkamers en een bergruimte/technische ruimte.

Een garagebox kan extra gehuurd worden voor €105/maand.

Het app is beschikbaar vanaf 1 juli.

Neem contact op