Appartement te huur

2200€ + 190€ per maand

2 slaapkamers 165 vierkante meters

Immoweb code : 11195968
Immoweb code : 11195968

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
165 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 5

Omschrijving

SAINTE CATHERINE - SUBLIME 2 BEDROOM APARTMENT + TERRACE

ERA Chatelain presenteert dit prachtige appartement van 165 m², met 2 slaapkamers en een terras, dat een zeer aangename woonomgeving biedt .

Dit appartement is ideaal gelegen op een steenworp afstand van het prestigieuze Sint-Katelijneplein en biedt een uitzonderlijke woonervaring. Zodra je binnenkomt, word je verwelkomd door de woonkamer die je uitnodigt om een grote woonkamer te ontdekken die baadt in het natuurlijke licht. De open, volledig uitgeruste keuken voegt een modern tintje toe.

Rechts van de hal vind je een prachtige kleedkamer en een badkamer. Verderop verwelkomt een eerste slaapkamer je met elegantie, compleet met eigen doucheruimte. Aan de overkant nodigt de tweede grote slaapkamer je uit voor wat privacy, met een luxe badkamer en ruime kleedkamer die een harmonieuze, comfortabele ruimte creëren.

Boven biedt een royale woonkamer, die ook kan worden gebruikt als kantoor, een adembenemend uitzicht over het terras en de daken van Brussel. Deze ruimte is ideaal voor het creëren van een rustige, vriendelijke sfeer, perfect voor momenten van ontspanning.

De maandelijkse kosten bedragen € 190 (voorziening voor gemeenschappelijke kosten).

Beschikbaar vanaf maart 2024.

Neem voor meer informatie en een bezichtiging contact met ons op: [email protected]. Ontdek al onze huurwoningen in Elsene, exclusief op onze website era.be/chatelain.

Neem contact op