Appartement te huur

1250€ per maand

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11324768
Immoweb code : 11324768

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

PRACHTIG APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS

Op zoek naar de perfecte plek om je volgende verhaal te schrijven? Zoek niet verder! ERA Blavier presenteert u een uitzonderlijk appartement, klaar om uw dromen en projecten te verwelkomen.

Gelegen in het hart van Luik, biedt dit prachtige appartement van 120 m2 een royale en lichte leefruimte, perfect om onvergetelijke herinneringen te creëren. Volledig gerenoveerd, bestaat het uit 3 ruime slaapkamers, ideaal voor uw comfort en privacy.

Stel je voor in de ruime woonkamer badend in het licht, waar elk moment een unieke ervaring wordt. De volledig uitgeruste keuken nodigt u uit om heerlijke maaltijden te bereiden, terwijl het adembenemende uitzicht vanuit de woonkamer u een betoverendspektakel biedt op elk moment.

De nacht- en ingangshal verwelkomt u hartelijk, terwijl de elegante badkamer u uitnodigt om te ontspannen na een lange dag. Maak ook gebruik van de buitenruimte om op te laden en te genieten van de schoonheid van de omgeving.

Mis deze uitzonderlijke kans niet om te wonen op een plek waar comfort en charme samenkomen. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezoek te regelen en laat u verleiden door dit unieke appartement in Luik.

Neem contact op