Appartement te huur

850€ per maand

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 11357412
Immoweb code : 11357412

Overzicht

2 slaapkamers
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartement

Go Immobilier heeft het genoegen u dit prachtige 2-slaapkamer appartement met terras, kelder en parkeerplaats aan te bieden!
Ideaal gelegen in een rustige straat en een zeer goed beheerd condominium. Dit appartement zal u verleiden met zijn helderheid, zijn ruimtes en zijn ligging!
Het is als volgt samengesteld: gemeenschappelijke inkomhal met brievenbussen en 2 beveiligde toegangsdeuren, grote woonkamer met volledig ingerichte open keuken, wasruimte aansluitend aan de keuken, gastentoilet met lavabo, 2 mooie slaapkamers en badkamer douches met douche, lavabo en handdoek radiator.
Lift. Gemeenschappelijke tuin. Eigen terras. Buiten parkeerplaats. Kelder. Individuele meterkast. Huur: €. Verstrekking van maandelijkse lasten: €. Parke Lift. Gemeenschappelijke tuin. Eigen terras. Buiten parkeerplaats met beveiligde poort. Kelder. Individuele meterkast. Maandelijkse huur: 850€. Verstrekking van maandelijkse kosten voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen: 125€. Verplichte parkeerplaats buiten voor 50€/maand. Meteen vrij. Om zonder vertraging te bezoeken! Voor meer informatie en/of bezoek aarzel niet ons te contacteren op het nummer 0479/20.19.19

Neem contact op