Appartement te koop

375000€

2 slaapkamers 100 vierkante meters

Immoweb code : 11358808
Immoweb code : 11358808

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
100 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 3

Omschrijving

Lichtrijk 2 slaapkamer appartement vlakbij het Zuid!

Dit lichtrijke 2 slaapkamer appartement met parkeerplaats is een oase van modern comfort, gelegen in een kleinschalig gebouw nabij het bruisende Zuid. De harmonieuze samensmelting van eigentijdse elegantie en gemak is in elk detail voelbaar, waardoor een verfijnde leefruimte ontstaat. Met twee royale slaapkamers, een heerlijk terras en overvloedige natuurlijke lichtinval nodigt dit appartement uit tot een ontspannen en stijlvolle levensstijl in een van de meest gewilde wijken van de stad. Laat u betoveren door de charme en het comfort van deze woning tijdens onze kijkdagen op zaterdag 11/05/2024 en woensdag 15/05/2024.

Indeling:

Leefruimte met open keuken:
De ruime leefruimte met open keuken baadt in natuurlijk licht dankzij de ramen over de volledige breedte. De kwaliteitsvolle open keuken is uitgerust met Bosch© en Novi© toestellen, terwijl een warme eiken vloer de ruimte vervolmaakt. Een apart gastentoilet is ook voorzien.

Slaapkamers en badkamer:
Beide slaapkamers genieten van natuurlijk licht en groen uitzicht. Inbouwkasten zijn aanwezig. De badkamer is uitgerust met een ligbad, lavabomeubel en handdoekdroger.

Terras:
Een ruim terras van 10 m² biedt een plek om van de zon te genieten, met extra bergruimte.

Berging:
Ingebouwde kasten en een aparte berging.

Extra troeven:
- Gunstig EPC B
- Staanplaats in het gebouw (€ 35.000)
- Fietsenstalling
- Extra berging op het gelijkvloers KIJK VOOR MEER INFO &

Neem contact op