Appartement te koop

375000€

2 slaapkamers 116 vierkante meters

Immoweb code : 11401766
Immoweb code : 11401766

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
116 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Trendy, art deco appartement met terras in Berchem

Welkom in jouw nieuwe thuis! Dit lumineus appartement is instapklaar en voldoet reeds aan alle, toekomstige energienormen met EPC label B waardoor je zonder stress én met lagere energiekosten volop kan genieten van jouw nieuwe stek. Het geniet bovendien van een bijzondere lichtinval en heeft eveneens een ideale ligging in het gegeerde Berchem. Je betreedt het via de ruime entree met vestiaire en kan zo door naar de uiterst zonnige leefruimte op prachtige blokparket met aangrenzend de stijlvolle keuken welke volledig werd voorzien van hedendaags comfort. Verder zijn er 2 royale slaapkamers waar je kan wegdromen alsook een praktische dressing. De mooie badkamer werd ingericht met een lavabo, inloopdouche en aansluitingen voor de was- en droogmachine. Het toilet is apart. Als kers op de taart is er achteraan een ontzettend gezellig terras waar je heerlijk kan genieten van de zonnestralen en rustige omgeving.
Grote garagebox kan eventueel ook aangekocht worden. Prijs op aanvraag.
Technische gegevens: Elektriciteit = conform! Bergplaats in appartement alsook in de grote, droge kelder. Dubbele beglazing in aluminium, collectieve centrale verwarming op gas. Maandelijkse kosten: € 250 (All-in)
Stedenbouwkundige inlichtingen en blanco bodemattest voorhanden. Asbestattest in aanvraag. Bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen (P- en G-score A). Renovatieverplichting niet van toepassing.

Neem contact op