Appartement te koop

178500€

2 slaapkamers 72 vierkante meters

Immoweb code : 11404263
Immoweb code : 11404263

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
72 vierkante meters bewoonbare ruimte
Beschikbaar vanaf : 14/01/2025
Verdieping : 2

Omschrijving

Lichtrijk appartement met ruime kelder en berging

Dit ruime appartement in Merksem vertegenwoordigt een lucratieve kans voor investeerders die op zoek zijn naar een waardevol vastgoedobject met een sterk huurrendement (4%). Momenteel verhuurd aan een betrouwbare huurder voor €650,00 per maand, plus €50,00 aan kosten, biedt dit appartement een directe en stabiele inkomstenbron.

De locatie in Merksem, een gebied met een toenemende vraag naar huurwoningen, maakt dit een bijzonder aantrekkelijke investering. Het appartement zelf, met een ruimtelijk ontwerp en een ideale ligging, heeft alles wat nodig is om het verhuurpotentieel te maximaliseren. De nabijheid van essentiële voorzieningen zoals scholen, winkels, restaurants en openbaar vervoer verhoogt niet alleen de leefbaarheid voor huurders, maar draagt ook bij aan de langetermijnwaarde van uw investering.

Het appartement beschikt over een half open keuken die aansluit op de eetkamer/ ruime woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en een apart toilet. Bovendien biedt de ruime kelder en berging extra opslagruimte, wat een extra troef is voor potentiële huurders.

Neem contact op