Appartement te koop

* 369900€

2 slaapkamers 82 vierkante meters

Immoweb code : 11387029
Immoweb code : 11387029
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
82 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 1

Omschrijving

Nieuwbouwappartement Domein Martinus

Appartementen in Domein Martinus bieden een uitzonderlijk leefcomfort, met een focus op het groene karakter van het domein. Geniet van ruime leefruimtes met grote ramen die zorgen voor een naadloze overgang van thuis naar groen. Elk appartement beschikt over minimum twee slaapkamers, royale en privatieve terrassen, keukens met Miele-apparatuur, luxueuze badkamers en gemeenschappelijke tuinen. Alles is inbegrepen: vloerverwarming, zonnepanelen en warmtepomp. Met een E20-certificaat geniet u bovendien van vijf jaar volledige vrijstelling van de onroerende voorheffing en een verlaagde energiefactuur. Daarnaast heeft u de vrijheid om uw appartement volledig te personaliseren: indeling, materialen en kleuren. En als kers op de taart bieden de praktische voorzieningen, zoals veilige parkeergelegenheid voor uw wagen, ruime fietsenbergingen met oplaadpunten, een bring-me-box en de autovrije groene binnenzone het ultieme gemak voor uw dagelijks leven.

Zo wordt wonen in Domein Martinus niet alleen comfortabel, maar ook praktisch en moeiteloos, of u nu koopt voor eigen bewoning of als investering voor de verhuur.

Maak nu nog je afspraak om Domein Martinus te ontdekken in de belevingsruimte volledig ingericht om je onder te dompelen in de sfeer van het nieuwe Domein en ontdek alles dat Domein Martinus je te bieden heeft.

Neem contact op