Appartement te koop

360000€

2 slaapkamers 72 vierkante meters

Immoweb code : 11325147
Immoweb code : 11325147

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
72 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Zonnig twee slaapkamerappartement + terras met een mooi zijd

Dit ruime hoekappartement met zeezicht en ook uitkijk op de Esplanade is voor jou een unieke kans. We nodigen u uit om de vele voordelen ervan te ontdekken. Gunstig gelegen op de tweede verdieping van Residentie Westrand en met de perfecte balans tussen comfort, stijl, rust en locatie.

Het zuidwest-georiënteerde balkon van dit appartement biedt een schilderachtig uitzicht op de zee met een steeds wisselend kleurenpalet. Het is de ideale plek om te genieten van zonnige dagen en prachtige zonsondergangen.
Binnenin wordt u verwelkomd door een ruime woonkamer, naast een moderne open keuken, twee comfortabele slaapkamers en een gerenoveerde badkamer met een douche en apart toilet.

Een ondergrondse parkeerplaats in de ondergrondse verdieping wordt u in optie aangeboden aan 35.000 EUR. In de vakantieperiodes en weekends is dit een echte meerwaarde. Zo hoeft u geen parkeerplaats meer te zoeken.

Of u nu op zoek bent naar een vakantieverblijf, een investeringsmogelijkheid of uw nieuwe permanente thuis aan de kust, dit appartement vinkt alle vakjes aan.
Aarzel dus niet langer. Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging.

Neem contact op