Appartement te koop

* 235000€

1 slaapkamer 68 vierkante meters

Immoweb code : 11393125
Immoweb code : 11393125
*exclusief belastingen

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
68 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

'T Park: Energiezuinig wonen aan het Rivierenhof in Deurne!

Welkom bij nieuwbouwproject 'T Park, waar modern wonen hand in hand gaat met duurzaamheid.

Dit unieke project, gelegen aan de rand van het prachtige Rivierenhof, biedt 22 energiezuinige appartementen met opties voor 1, 2 of 3 slaapkamers. Daarnaast zijn er voldoende ondergrondse parkeerplaatsen, kelders en garageboxen beschikbaar, welke verplicht bij aan te kopen zijn.

Met woonoppervlakten variërend van 67m² tot 140m², biedt 'T Park de flexibiliteit om een woning te kiezen die naadloos aansluit op uw levensstijl en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een gezellig appartement of de voorkeur geeft aan meer ruimte, hier vindt u altijd de perfecte match.

De gunstige ligging zorgt voor gemakkelijke toegang tot de uitgebreide voorzieningen van Deurne en plaatst het project op een steenworp afstand van het prachtige Rivierenhof. Daarnaast biedt de locatie uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer naar zowel Antwerpen als Wijnegem.

Elk appartement wordt energiezuinig en met hoogwaardige afwerking opgeleverd. Bovendien heeft u veel inspraak in de indeling en afwerking, zodat deze perfect bij uw wensen aansluit.

De verkoop valt onder de BTW-regeling (21% op het constructieaandeel) en de registratierechten (12% op het grondaandeel).

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ERA ONE via 03/360 85 30!

Neem contact op