Appartement te koop

* 299000€

2 slaapkamers 92 vierkante meters

Immoweb code : 11408321
Immoweb code : 11408321
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
92 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Nieuwbouwproject met zicht op 't Rivierenhof!

Welkom bij nieuwbouwproject `T Park, een gloednieuw bouwproject dat energiezuinig wonen mogelijk maakt pal aan het Rivierenhof.

Dit project omvat 22 appartementen met keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers. Ook ondergrondse parkeerplaatsen, kelders en garageboxen (verplicht bij aan te kopen) worden voldoende voorzien.

De appartementen variëren in oppervlakte (67m² - 140m²), waardoor u de vrijheid heeft om een woning te kiezen die perfect aansluit bij uw levensstijl en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een knus appartement of de voorkeur geeft aan een ruimer onderkomen, hier vindt u gegarandeerd de perfecte match!

De ligging biedt niet alleen gemakkelijke toegang tot alle voorzieningen van Deurne, maar plaatst project `T Park ook op een steenworp afstand van het adembenemende Rivierenhof. Ook de rechtstreekse verbindingen van het openbaar vervoer naar Antwerpen en Wijnegem behoort tot de vele troeven. Elk appartement wordt energiezuinig en kwalitatief opgeleverd. U heeft zelf nog zeer veel inspraak in de indeling en afwerking!

Verkoop onder BTW 21% op constructie-aandeel en registratierechten 12% op het grondaandeel.

Voor meer informatie, contacteer ERA ONE op 03/360 85 30!

Neem contact op