Appartement te koop

339000€

2 slaapkamers 90 vierkante meters

Immoweb code : 11396130
Immoweb code : 11396130

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
90 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Lichtrijk appartement te koop met terras te Merelbeke

Ontdek dit mooie appartement in het groene Merelbeke, dichtbij het levendige centrum van Gent.
--
Het appartement in het kort:
* Lichtrijk en hoog ruimtegevoel
* Uitstekende ligging
* Moderne afwerking
__
Bij binnenkomst verwelkomt een ruime hal je, die de sfeer van het hele appartement bepaalt. De open indeling van de eetkamer, woonkamer en keuken zorgt voor een gevoel van ruimte, perfect voor gezellige avonden met vrienden of romantische diners.
De keuken is uitgerust met moderne apparatuur en is zeer praktisch. Deze ruimte leidt naar een zonnig terras, waar je kunt genieten van de groene omgeving.
__
Aan de andere kant van het appartement zijn twee slaapkamers, ontworpen als rustige toevluchtsoorden. Tussen de slaapkamers bevindt zich de badkamer met dubbele wastafel, douche en bad - een plek om te ontspannen en tot rust te komen.
__
Praktische voorzieningen zoals een wasruimte en een apart toilet zijn binnen handbereik. Ook is er een handige fietsenberging beschikbaar alsook de mogelijkheid om te parkeren op een afgesloten staanplaats van het gebouw.
__
Dit appartement biedt modern comfort op een unieke locatie, waar stedelijk gemak en natuurlijke schoonheid samenkomen. Mis deze kans niet om hier te wonen en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging!

Neem contact op