Appartement te koop

* 339000€

2 slaapkamers 119 vierkante meters

Immoweb code : 11323509
Immoweb code : 11323509
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
119 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Koop dit project aan 6% btw en bespaar 47.100 euro!

Energiezuinig gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, terras en privé tuin, alsook een ondergrondse autostaanplaats en kelderberging op een toplocatie vlakbij het centrum van Herselt. 

Dit appartement maakt deel uit van nieuwbouwproject Park La Vie. Appartement 0.1 is gelegen op de gelijkvloerse verdieping, heeft een bewoonbare oppervlakte van 118,5 m² en kent volgende indeling: 
inkomhal, apart toilet met handenwasser, open en lichtrijke leefruimte met eetkamer en zithoek, goed uitgeruste keuken, naastliggende berging, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en lavabomeubel, terras van 17m² en een private tuin.

Bij het appartement hoort een ondergrondse autostaanplaats enprivatieve kelderberging (verplicht bij aan te kopen). Gemeenschappelijk is er eveneens een fietsenstalling   voorzien. Een gemeenschappelijke parktuin biedt het gehele project een mooie groene omgeving.

Troeven:
- Bijna energie neutraal (BEN) met E-peil 20  
- Mogelijkheid tot aankoop aan 6% btw ipv 21% btw
- Voorzien van alle comfort : vloerverwarming, warmtepomp, privatieve zonnepanelen, ventilatie D
- Kwalitatieve, hoogwaardige afwerking naar eigen keuze
- Omgeven door groen door een gemeenschappelijke parktuin
- Toplocatie vlakbij het centrum van Herselt

Toplocatie: vlakbij het project kunnen we het centrum van Herselt vinden met tal van faciliteiten zoals winkels, openbaar vervoer, scholen, alsook een v

Neem contact op