Appartement te koop

2550000€

3 slaapkamers 206 vierkante meters

Immoweb code : 11377694
Immoweb code : 11377694

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
206 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 4

Omschrijving

Knokke Centrum

Prachtig mezzanine appartement van 206 m² , gelegen op een centrale ligging in Knokke, op wandelafstand van het strand, Kustlaan, Dumortierlaan & Lippenslaan. Appartement is afgewerkt met luxe materialen en voorzien van alle comfort en geniet van een zijdelings zeezicht.

Indeling appartement: Inkom met vestiaire en gastentoilet, royale zonnige leefruimte die uitgeeft op een volledig zuidgericht terras. Ingerichte keuken voorzien van Miele toestellen met een ensuite bijkeuken met wasmachine,droogkast,ijsmachine,wijnkast en wastafel.
Verdiep: Mooie overloop, Master bedroom met ensuite badkamer( inloopdouche ligbad & toilet) en dressing. Tweede slaapkamer met inbouwkasten en badkamer. Derde slaapkamer met inbouwkasten en badkamer.
Extra’s : het appartement is voorzien van elektrische zonnewering, elektrische raambekleding, airco op beide verdiepingen en mooie hoogtes op beide verdiepingen, verlichting voorzien van dimmers, aparte thermostaat op elk verdiep.
Mogelijkheid tot aankoop van 2 auto staanplaatsen ( 85.000 € per staanplaats). Één staanplaats werd reeds voorzien van een 220V stopcontact voor een elektrische laadpaal.
Privatieve bergruimte in de kelder en ruimte voor plaatsen van 2 fietsen.

Neem contact op