Appartement te koop

* 289000€

1 slaapkamer 75 vierkante meters

Immoweb code : 11278897
Immoweb code : 11278897
*exclusief belastingen

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
75 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Charmant nieuwbouwapp in Laken + parkeerplaats incl.

Dit rustig gelegen appartement, met een netto bewoonbare oppervlakte van 75m², bevindt zich in het hart van Laken. Genesteld in een omgeving waar rust en centrale ligging hand in hand gaan, biedt het gemakkelijke toegang tot een scala aan voorzieningen. Op korte afstand vindt u iconische bezienswaardigheden zoals het Atomium, het Koning Boudewijnstadion, het Park van Laken, Paleis 12, Brussels Expo, Tour & Taxis, evenals een verscheidenheid aan winkels en scholen.

Het appartement geniet van een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer en de belangrijkste verkeersaders, waardoor u moeiteloos door de stad kunt reizen. Bovendien voldoet de elektrische installatie aan de normen (AREI). De EPC is in opmaak.De keuken is volledig ingericht met hoogwaardige toestellen van ‘SIEMENS’, waaronder een kookplaat, dampkap, dubbele inox spoelbak, oven, inbouwkoelkast en inbouwvaatwasser.

Samenstelling :
Niveau -1 : Autostaanplaats - Individuele private kelder
Niveau + 2 : Inkomhal - Vestiaire - Leefruimte + eetruimte - Open keuken - Prachtig zonnig ruim zuidgericht terras (1) - hal - WC met handwas - Slaapkamer (1) met het tweede prachtige ruime zuidgerichte terras (2) - Badkamer met douche en lavabo - Technische ruimte / berging.

Verkoop onder BTW (21%)

CONTACTEER JOUW ERA MAKELAAR, NICOLAS, VOOR EEN BEZOEK !

Neem contact op