Appartement te koop

339000€

3 slaapkamers 120 vierkante meters

Immoweb code : 11410815
Immoweb code : 11410815

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
120 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Instapklaar appartement met 3 slaapkamers vlakbij Leuven

Dit instapklare appartement met drie slaapkamers, gelegen in de gemeente Wilsele, biedt een uitstekende combinatie van comfort en locatie. Of je nu op zoek bent naar een waardevolle investering of een nieuwe thuis, dit appartement is een ideale keuze.

Het appartement bevindt zich op een goed bereikbare locatie. De nabijheid van winkels, scholen en openbaar vervoer maakt het bijzonder aangenaam en praktisch. De ruime woonkamer baadt in natuurlijk licht en sluit aan op een moderne, volledig uitgeruste keuken. Elk van de drie slaapkamers is royaal van formaat en biedt voldoende kastruimte, waardoor het appartement perfect is voor gezinnen, eveneens voor starters.

Momenteel is het appartement verhuurd, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor investeerders die op zoek zijn naar een onmiddellijk rendement. De huidige huurinkomsten dragen bij aan de financiële zekerheid van de investering, terwijl de uitstekende staat van het appartement geen extra kosten vereist.

Voor wie liever zelf intrekt, biedt dit appartement een kant-en-klare woonoplossing zonder de noodzaak van renovaties. Dankzij de moderne afwerking kan je meteen genieten van alle comfort dat dit appartement te bieden heeft. Extra troeven: zeer lage gemeenschappelijke kost (geen syndic) en dak recent vernieuwd!

Kortom, dit instapklare appartement met drie slaapkamers in Wilsele combineert een fantastische ligging met uitstekende woon- en investeringsmogelijkheden.

Interesse? Neem contact op via 016/58.52.60.

Neem contact op