Appartement te koop

125000€

2 slaapkamers 80 vierkante meters

Immoweb code : 11110086
Immoweb code : 11110086

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
80 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

BEGANE GROND 2 SLAAPKAMERS NIET TE MISSEN!

A Blavier is verheugd om deze geweldige kans te presenteren! Of je nu op zoek bent naar een investering om te verhuren of naar een nieuw huis om in te wonen, er is genoeg ruimte om te verbouwen (+- 80 m²) om aan je behoeften en wensen te voldoen.

Het is gelegen op de begane grond en bestaat uit een mooie woonkamer met keuken, twee slaapkamers, een kleedkamer, een badkamer en een kleine binnenplaats. Aan de oevers van de Maas ben je in een paar minuten in het centrum, te voet, met de fiets en binnenkort met de tram! Er zijn ook winkels en scholen in de buurt.

Wat is er zo bijzonder aan deze woning? Je bent eigenaar van zowel een appartement met 1 slaapkamer als een studio (zoals te zienis op de twee aparte kadasters)! Je kunt de twee onafhankelijk van elkaar verhuren als je dat wilt, waardoor je winstgevendheid toeneemt.

Je kunt ook profiteren van lagere registratierechten voor een van de partijen als starter, dankzij het bescheiden kadastrale inkomen. Ideaal voor een starter, jong stel of investeerder. Aarzel dus niet om deze kans te grijpen en neem contact met ons op!

PEB C ; N°20220707017791, E spec : 235 , E totaal : 28 208

Informatie en metingen worden uitsluitend ter informatie verstrekt en zijn niet contractueel bindend. De eigenaar, verkoper van het pand, heeft het wettelijke, vrije en onafhankelijke recht om al dan niet te verkopen. Als hij besluit te verkopen, is hij niet verplicht het hoogste bod te

Neem contact op