Appartement te koop

180000€

2 slaapkamers 65 vierkante meters

Immoweb code : 11308333
Immoweb code : 11308333

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
65 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Instapklaar app met 2 slpk in rustige woonwijk

Op zoek naar een leuk instapklaar appartement met twee slaapkamers in een rustige buurt? Dan is dit appartement in de Waterleliestraat mogelijk iets voor jou.

Je komt binnen in de lichtrijke woonkamer met parketvloer en vernieuwde ramen. Aansluitend vind je de open keuken die voorzien werd van alle comfort (o.a. koelkast, diepvries, vaatwasser, oven, kookplaat...).

Verder beschikt het appartement over twee slaapkamers (14m² en 9m²). De tweede slaapkamer geeft toegang tot een terras aan de achterzijde van het gebouw. Hier geniet je in alle rust van de zon!

Als laatste is er een ingerichte badkamer met douche, toilet en aansluiting voor de wasmachine/droogkast. Je vindt er ook de verwarmingsketel terug.En bergruimte? Die vind je terug in je eigen privatieve kelderberging (5m²).
Een handige extra troef: het hele appartement werd uitgerust met elektrische rolluiken.
Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer info de website van het VEKA via https://www.vlaanderen.be/bouwen-wonen-en-energie
Locatie
In de Waterleliestraat woon je in een rustige en kindvriendelijke woonwijk. Er zijn verschillende winkels, scholen en parken op wandel- en fietsafstand gelegen. En omliggende steden/gemeenten, zoals Antwerpen, Ekeren, Schoten...? Die bereik je makkelijk met de fiets of het openbaar vervoer.

Neem contact op