Appartement te koop

545000€

3 slaapkamers 225 vierkante meters

Immoweb code : 11330440
Immoweb code : 11330440

Overzicht

3 slaapkamers
3 badkamers
225 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Riant duplex appartement met vrij zicht in domein De List

Op zoek naar een ruim duplex appartement met 3 slaapkamers in een oase van rust? Dan is dit appartement wellicht iets voor u. Het appartement ligt in domein De List in Schoten (2900).

We betreden het appartement via de ruime inkomhal met gastentoilet. De hal geeft rechtstreeks toegang tot de woonkamer (49m²) en de eetkamer (22m²). Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich een terras met een prachtig uitzicht op de vijver van het domein. Ook de eetkamer beschikt over een apart terras.

Via de hal bereiken we verder de ingerichte keuken, voorzien van alle nodige comfort. Verder is er een bureauruimte (mogelijks in te richten als slaapkamer) en praktische berging, met aansluiting voor een wasmachine en een droogkast.

Via de riante trapbereiken we de volgende verdieping. Hier vindt u de masterbedroom (40m²) met eigen badkamer, dressing en terras met zicht op het domein. Verder zijn er 2 slaapkamers, die beide beschikken over hun eigen badkamer.

Het appartement heeft tot slot een ondergrondse staanplaats (met berging), die aan te kopen is aan €30.000.

Locatie
Wonen in domein De List in Schoten? Dat is wonen in een rustige én groene omgeving. U betreedt het domein met tuin en indrukwekkende vijver via een private toegangspoort. Bovendien is er een parking voor gasten. Verder zijn ook heel wat voorzieningen nabij gelegen.

Troeven
- 3 slaapkamers met eigen badkamer
- Gunstige EPC-score (label B)
- Parking voor gasten op het domein
- 3 terrassen

Neem contact op