Benedenverdieping te koop

* 339000€

2 slaapkamers 119 vierkante meters

Immoweb code : 11402441
Immoweb code : 11402441
*exclusief belastingen

Overzicht

2 slaapkamers
1 badkamer
119 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

6% btw! Gelijkvloers appartement met tuintje in Herselt.

Gelijkvloers BEN appartement met 2 slaapkamers, ruim terras en tuintje op goede locatie vlakbij het centrum van Herselt. Opleveringen december 2024, aankoop aan 6% btw mogelijk! 

Dit gelijkvloers appartement maakt deel uit van ons prachtig nieuwbouwproject Park La Vie. Het appartement 001 heeft een bewoonbare oppervlakte van 118,50m² en kent volgende indeling: inkomhal, apart toilet met handenwasser, open en lichtrijke leefruimte met eetkamer en zithoek, goed uitgeruste keuken, naastliggende berging, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche en lavabomeubel, terras van 17m² en een privatief tuintje van waaruit je toegang hebt tot de gemeenschappelijke parktuin . Bij het appartement hoort een ondergrondse autostaanplaats en een privatieve kelderberging (verplicht bij aan te kopen). Gemeenschappelijk is er een fietsenstalling, alsook afvalberging voorzien. 

Troeven: 


BEN appartement met E-peil 20: geniet 5 jaar lang van 50% korting op het KI
Voorzien van alle comfort: vloerverwarming, warmtepomp, zonnepanelen, ventilatie D, ... 
Kwalitatieve, hoogwaardige afwerking naar eigen keuze


Het project is in aanbouw en de appartementen zullen volledig afgewerkt worden opgeleverd eind december 2024. Indien u in aanmerking komt, kan u over het gehele project genieten van 6% btw ipv 21% btw ! 

Toplocatie: vlakbij het project kunnen we het centrum van Herselt vinden met tal van faciliteiten zoals

Neem contact op