Benedenverdieping te koop

* 236708€

1 slaapkamer 86 vierkante meters

Immoweb code : 11280955
Immoweb code : 11280955
*exclusief belastingen

Overzicht

1 slaapkamer
1 badkamer
86 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Appartement in Moorslede - Stationstraat: App 79.0.03

In de Stationstraat in Moorslede bouwde Matexi enkele nieuwbouwappartementen in hedendaagse bouwstijl op het gelijkvloers en de eerste verdieping. Elk appartement is voorzien van 1 of 2 slaapkamers, een ruim terras van 6 tot 39 m2, 1 of 2 badkamers en een eigen autostaanplaats.

Moderne afwerking.
De appartementen zijn afgewerkt met hedendaagse toetsen, in een eigenzinnige combinatie met de oorspronkelijke statige zandsteen gevel. Centraal tussen de appartementen ligt een gezellig en zonnig gemeenschappelijk terras met beplanting dat dienst doet als ontmoetingsplek. De ideale plek om je buren te ontmoeten of met familie te genieten van de zon... Het bestaand paviljoen wordt uitgebreid met een fietsenstalling.

Alle voorzieningen nabij.
De Stationstraat is een van de centrale assen van Moorslede. Hier woon je op nog geen 10 minuten stappen van tal van dagdagelijkse voorzieningen. Zo heb je een slagerij, bakker, krantenwinkel, supermarkt, zwembad, cultuurcentrum en meer, allemaal op wandelafstand. Op 100 meter van de deur is er een bushalte met verbinding naar Roeselare en Ieper. Daar sta je met de auto overigens op minder dan 15 minuten.

West-Vlaamse natuurpracht.

Neem contact op