Grond te koop

79000€

Immoweb code : 11406034
Immoweb code : 11406034

Overzicht

1681 vierkante meters grond
47,00 € m²

Omschrijving

Het DYNASTY-bureau heeft het genoegen u deze prachtige bouwgrond (LOT 7) te koop aan te bieden, met panoramisch uitzicht, met een oppervlakte van 16,81 are. Het perceel is gelegen in het charmante en groene dorp Xhoris, gemeente Ferrières, op 15 minuten rijden van Durbuy, 30 minuten van het centrum van Luik en 30 minuten van Marche-en-Famenne. Een ideale locatie op het platteland en dicht bij voorzieningen, winkels en snelwegen.

Het terrein heeft een bouwzone van 208 m² op de begane grond. Een mooie oppervlakte om een ruime woning met 3 gevels te bouwen. De noordwestelijke oriëntatie stelt u in staat om te genieten van prachtige zonsondergangen en eindeloze vergezichten.

De stedenbouwkundige voorschriften van de verkaveling bieden u de mogelijkheid om naast uw woning op het terrein te bouwen: een tuinhuis van maximaal 20 m², een zwembad van maximaal 50 m² en een veranda aan de achterzijde van de woning. U kunt uw terrein omheinen met levende hagen. Het creëren van een ruimte voor een vrij beroep is toegestaan. Individuele waterzuiveringsinstallatie vereist.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezoek te regelen.

Neem contact op