Bouwgrond te koop

116300€

Immoweb code : 11393515
Immoweb code : 11393515

Overzicht

390 vierkante meters grond
298,00 € m²
Beschikbaar vanaf : 17/05/2024

Omschrijving

Bouwgrond voor halfopen bebouwing te koop in Hooglede LOT 42

Op wandelafstand van de dorpskern van Hooglede realiseert WVI samen met het lokaal bestuur en woonmaatschappij Thuiswest (voorheen De Mandel) een nieuw woonproject. De komende jaren zullen er op het binnengebied tussen de Kleine Stadenstraat en de Oude Rozebekestraat 72 huizen en appartementen worden gebouwd. Met het nieuwe woonproject willen de partners een goede sociale mix van huurders en kopers tot stand brengen.

WVI brengt in totaal 17 betaalbare zelfbouwkavels op de markt waarvan 10 kavels voor halfopen bebouwing, 6 voor gesloten bebouwing en 1 kavel voor open bebouwing. Woonmaatschappij Thuiswest realiseert 55 bijkomende sociale woonentiteiten: 42 grondgebonden woningen en 13 appartementen verdeeld over 2 kleine meergezinswoningen.

Onze troeven?

Betaalbare bouwkavels voor grondgebonden woningen met tuin en private auto- en fietsstelplaatsen, mogelijkheid tot zorgwonen
Kindvriendelijke, veilige woonbuurt
Groene ruimte en slim waterbeheer
Centrale ligging
Vrije keuze van architect en aannemer

Interesse?

Droom je van een eigen woning? Steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben je bij WVI aan het juiste adres! Op onze kavels bouw je zelf met een architect en aannemer naar keuze jouw droomwoonst!

Contact

Voor meer informatie over dit woonproject, kan je altijd contact met ons opnemen via telefoon 050 36 71 71 of e-mail [email protected].

We helpen je graag verder.

Neem contact op