Commerciële panden te huur

1950€ per maand

140 vierkante meters

Immoweb code : 9901405
Immoweb code : 9901405

Overzicht

140 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 0

Omschrijving

Zeer goed gelegen handelspand op topligging in hartje Aalst

In de Kattestraat 54 te Aalst, in een van de meest commerciële straten van de stad en op een steenworp van de Grote Markt, staat dit volledige winkelpand te huur. Het is gelegen in de buurt van parkeervoorzieningen (parking De Ridderstraat, Espanadeplein en Vaartstraat). Het bevindt zich in een verkeersvrije straat doch op enkele passen van de Peperstraat met doorgaand verkeer en op de verbindingsweg tussen Utopia, het station en verschillende scholen wat een grote passage met zich meebrengt. River Woods, Esprit, Super Dry, Caroline Biss, Fnac, Lab 9 en Hema zijn dichte buren. Openbaar vervoer is ruim voorhanden.
Het pand werd uitgebaat als een broodjeszaak wat betekent dat de nodige voorzieningen voor oven en dampkamp alsook een goed uitgebouwd elektriciteitsnet aanwezig zijn. Het gelijkvloers heeft een oppervlakte van circa 140m2. Er is ook nog een eerste verdieping (80m2) in te richten als bureau of personeelsruimte, een 2de verdieping (80m2), en een droge kleinere kelder.
Ook voor een non-food uitbating of een vrij beroep is het zeer geschikt.
Huurprijs voor het gehele gebouw is 1.950 euro per maand, hetzij 23.400 euro op jaarbasis. De onroerende voorheffing is ten laste van de huurder. EPC-waarde D.

Neem contact op