Gebouw voor gemengd gebruik te koop

1100000€

3 slaapkamers 415 vierkante meters

Immoweb code : 10976196
Immoweb code : 10976196

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
415 vierkante meters bewoonbare ruimte
331 vierkante meters grond

Omschrijving

Opbrengsteigendom met handelsgelijkvloers + 2 appartementen

Degelijke opbrengsteigendom van 1992 met handelsgelijkvloers, en 2 appartementen, gelegen aan de Mandsteenweg in Merchtem. Ideale locatie voor het uitbaten van een (buurt)winkel.
Op het gelijkvloers bevindt zich de handelsruimte waar de huidige eigenaars een succesvolle groenten- en fruitwinkel uitbaatten. De grote winkelruimte, koelcel, keuken, bureau, garages met grote sectionale poort (makkelijk laden en lossen), bieden heel wat mogelijkheden voor een ondernemer.
Bovendien is er een grote parking vlakbij, zeer handig en zelfs noodzakelijk voor klanten.
Wandel je de trap op naar de eerste verdieping, dan kom je terecht in het woongedeelte, het eerste appartement van 130m2. Een leefruimte waar de grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval, met aansluitend een zeer groot en zonnig terras. Naast de leefruimte bevindt zich de aparte keuken. Verder beschikt dit appartement over een bureau (12,6m2), een slaapkamer (18,6m2), een badkamer en een handige berging.
Op de 2de verdieping bevindt zich het 2de appartement van 85m2: inkomhal, leefruimte met aansluitend een groot en opnieuw zonnig terras. Aparte keuken, slaapkamer (10,6m2), badkamer en zeer grote berging/ extra kamer.
Het goed is voorzien van zonnepanelen (met groenestroomcertificaten).
Bruto rendement van 4% mogelijk.
Niet onbelangrijk: dit goed is asbestveilig!
Verkoop van dit goed is dus mogelijk onder de vorm van aandelen (= geen registratierechten!).
Wil jij investeren in deze interessante opbrengsteigendom? Aarze

Neem contact op