Handelszaak te koop

* 735000€

Immoweb code : 11266218
Immoweb code : 11266218
*exclusief belastingen

Overzicht

211 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelspand en centraal gelegen appartement in De Haan, Con

Het handelspand gelegen in het centrum, biedt een geweldige mogelijkheid voor een horecaonderneming. Met zijn gunstige locatie en ruime oppervlakte biedt dit perceel veel potentieel voor succesvolle bedrijfsactiviteiten.

Het feit dat het perceel zich in het centrum van De Haan bevindt, is een groot voordeel. Het centrum trekt veel toeristen en lokale bewoners aan, waardoor er een constante stroom van potentiële klanten is. Dit is vooral gunstig voor horecaondernemingen, omdat mensen vaak op zoek zijn naar plekken om te eten, drinken en ontspannen.

Het perceel oppervlakte van 211 m², wat betekent dat er voldoende ruimte is om een ​​verscheidenheid aan faciliteiten te creëren zoals een terras van maar liefst 80 m². Of het nu gaat om een ​​restaurant, café, bar of zelfs een combinatie van verschillende horecagelegenheden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Er is voldoende ruimte voor zitplaatsen, een keuken en zelfs een buitenruimte zoals een terras.

Het appartement in De Haan is een charmant appartement met een standaard indeling en is heel centraal gelegen. Met twee slaapkamers biedt dit appartement voldoende ruimte voor een klein gezin of een koppel.

De ramen laten veel natuurlijk licht binnen, waardoor de ruimtes nog ruimer en lichter aanvoelen.
De woonkamer en open keuken zijn hierdoor heel lichtrijk, de keuken is ingericht met alle nodige toestellen. Daarnaast zijn er 2 ruime slaapkamers aanwezig. De badkamer in het appartement is voorzien van alle nodige voorzieningen

Neem contact op