Handelszaak te koop

150000€

160 vierkante meters

Immoweb code : 10870104
Immoweb code : 10870104

Overzicht

160 vierkante meters bewoonbare ruimte
254 vierkante meters grond
938,00 € m²
Verdieping : 0

Omschrijving

Detailhandel/kantoor: toplocatie!

Winkelruimte in Poylavente - toplocatie!
Deze ruime, veelzijdige winkelruimte ligt in het centrum van Neufchâteau en biedt tal van mogelijkheden voor alle soorten bedrijven. Het is de enige winkel in de straat met privéparkeerplaatsen.
Begane grond: 100m² vloer in te richten volgens uw behoeften, ingerichte keuken, WC en stookruimte. Aparte ingang met berging (of extra kantoor mogelijk).
3 parkeerplaatsen beschikbaar.
Aantrekkelijke locatie: De ruimte is gelegen in een drukke winkelstraat, die een gevarieerd en divers cliënteel aantrekt. Het ligt in het centrum van Neufchâteau, met een goede zichtbaarheid, dicht bij het station, winkels en snelwegverbindingen.
Technische details: verwarming op stookolie, tank van 2000 liter, elektrische installatie conform de voorschriften, dubbele beglazing, dak in natuurleien, riolering, twee-uursmeter, enz.
Verkoop onder voorbehoud van registratierechten. De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling; het is niet bindend voor de verkoper en kan daarom niet worden beschouwd als een aanbod. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezichtiging in aanwezigheid van TOPIMMO.

Neem contact op