Horeca te koop

* 475000€

Immoweb code : 10942015
Immoweb code : 10942015
*exclusief belastingen

Overzicht

211 vierkante meters grond
Verdieping : 0

Omschrijving

Handelspand in het centrum van De Haan te koop

Dit handelspand gelegen in het centrum, biedt een geweldige mogelijkheid voor een horecaonderneming. Met zijn gunstige locatie en ruime oppervlakte biedt dit perceel veel potentieel voor succesvolle bedrijfsactiviteiten.

Het feit dat het perceel zich in het centrum van De Haan bevindt, is een groot voordeel. Het centrum trekt veel toeristen en lokale bewoners aan, waardoor er een constante stroom van potentiële klanten is. Dit is vooral gunstig voor horecaondernemingen, omdat mensen vaak op zoek zijn naar plekken om te eten, drinken en ontspannen.

Het perceel oppervlakte van 211 m², wat betekent dat er voldoende ruimte is om een ​​verscheidenheid aan faciliteiten te creëren zoals een terras van maar liefst 80 m². Of het nu gaat om een ​​restaurant, café, bar of zelfs een combinatie van verschillende horecagelegenheden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Er is voldoende ruimte voor zitplaatsen, een keuken en zelfs een buitenruimte zoals een terras.

Kortom, dit handelspand in De Haan biedt een geweldige kans voor een horecaonderneming. Met zijn centrale locatie, ruime oppervlakte en mogelijkheden voor verschillende soorten horecagelegenheden, is dit perceel perfect voor ondernemers die op zoek zijn naar een succesvolle en bloeiende bedrijfsactiviteit.

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

Neem contact op