Huis te huur

1750€ per maand

4 slaapkamers 176 vierkante meters

Immoweb code : 11396155
Immoweb code : 11396155

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
176 vierkante meters bewoonbare ruimte
389 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 01/08/2024

Omschrijving

BEN-woning met 4 slpks op prachtige locatie!

In de Struikheidestraat in het zuidelijke deel van Mechelen, gelegen in Muizen, prijkt een prachtig pand dat te huur staat. Deze halfopen bebouwing geniet van een rustige omgeving waar alleen lokaal verkeer voorbijglijdt, en bevindt zich op slechts 2 minuten wandelen van de Leuvense Vaart met zijn uitnodigende fietspaden. Deze schitterende, net opgeleverde woning zoekt zijn eerste nette bewoners! De gelijkvloerse verdieping biedt ruimte aan vestiaire(kast), gastentoilet met handenwasser, ruime, inpandige garage en een schitterende ruime leefruimte met aansluitend de open keuken met alle moderne toestellen (ingebouwde frigo, oven, inductievuur, vaatwasmachine). Koele berging met automatisch licht is ook voorzien. Op de 1e verdieping vind je 3 ruime kamers, een opbergruimte (ideaal als dressing)en een prachtige badkamer die uitgerust is met dubbele lavabo, toilet en zowel een douche als een bad. De zolderverdieping is één heel grote ruimte, ideaal als masterbedroom of als hobbyruimte.
Centrale verwarming mbv warmtepomp en vloerverwarming.
Dankzij de 18 zonnepanelen abeheer je jouw energieverbruik optimaal. Een laadpaal kan zelf geplaatst worden in onderling overleg.
Regenwaterput met aansluiting voor wasmachine, toiletten en kraantje buiten eveneens aanwezig. De tuin en oprit worden kortelings nog aangelegd en omheind. Beschikbaar vanaf 1/8/2024
Reageer via onderstaande contactknop voor het stellen van uw kandidatuur.

Neem contact op