Huis te koop

685000€

4 slaapkamers 290 vierkante meters

Immoweb code : 11348138
Immoweb code : 11348138

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
290 vierkante meters bewoonbare ruimte
1438 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime villa in een doodlopende straat

OMGEVING
Het is zalig wonen in deze rustige, kindvriendelijke en doodlopende straat op wandelafstand van het kasteel van 's Gravenwezel. Een bosrijke locatie doch gecentreerd tussen de dorpskernen van Schilde en 's Gravenwezel. In de directe omgeving bevinden zich tal van goede scholen, winkels en sportclubs.
INDELING
Rust, ruimte en licht omschrijven deze op te frissen, doch tijdloze villa. Bovendien is op een perceel van 1.438 m² met een straatbreedte van 37,5m, privacy gegarandeerd.
Je parkeert je wagen vlot in de inpandige garage en je gasten hebben ruimte zat op de oprit. In de woonkamer (70m²) op terracotta en met authentieke eiken balken krijgt het daglicht vrij spel, vanuit alle hoeken van de leefruimte geniet je van een prachtig groen uitzicht op de tuin rondom de woning. De houthaard en de verhoogde tv-hoek zorgen voor gezellige avonden met je gezin en in de veranda is het heerlijk om te ontbijten. Via de dubbele deur kom je uit op het overdekt terras met open haard. De keuken (19,5m²) met bijkeuken en berging (12m²) ziet uit over de tuin, kan opengemaakt worden en is te bereiken via de hal en de woonkamer. Verder vind je op het gelijkvloers nog een bureau/logeerkamer (11,5m²), een gastentoilet en een wasplaats. De 1ste verd. telt 3 kamers (50,30,21m²) en een badkamer met ligbad en toilet. Verder is er nog een zolderkamer.
BIJZONDERHEDEN
-kruipruimte
-vergunde veranda
-reno verplichting
DOCUMENTEN ZIE VDHVASTGOED.BE

Neem contact op