Huis te koop

199000€ Oude prijs € 225.000

2 slaapkamers 136 vierkante meters

Immoweb code : 11404159
Immoweb code : 11404159

Overzicht

2 slaapkamers
2 badkamers
136 vierkante meters bewoonbare ruimte
70 vierkante meters grond

Omschrijving

Gezellige woning te koop op gunstige locatie

Deze solide, ruime woning is goed gelegen op de belangrijkste invalweg van Aalst. Winkels, scholen, horeca, openbaar vervoer en autosnelweg zijn vlot bereikbaar. Deze woning is geschikt als starterswoning of als renovatieproject voor grote gezinnen.

Op het gelijkvloers bevindt zich de inkomhal, een lichtrijke woonkamer en een keuken met aansluitend een overdekt terras waar het heerlijk vertoeven is in de zomer. Daarnaast is er een badkamer uitgerust met wastafel, ligbad en toilet.
Via de draaitrap komen we terecht op de eerste verdieping met 2 slaapkamers, waarvan één een badkamer heeft met mogelijkheid tot een douche.
De vaste trap leidt naar de reeds geïsoleerde zolderverdieping die eenvoudig omgevormd kan worden tot 2 extra slaapkamers.

Een héél mooie aanbieding voor wie op zoek is naar ruimte. Hoewel de woning een opfrisbeurt kan gebruiken, is de basis bijzonder solide en voldoet de woning aan vele wensen.

Kortom: ben je op zoek naar een goed bereikbare en betaalbare starterswoning en heb je veel slaapkamers nodig, maak dan snel je afspraak op 0471/37.66.35 of per mail via [email protected]

De vermelde prijs is een richtprijs: elk bod wordt overgemaakt aan de eigenaars, die er vrij over beslissen.
 

Renovatieplicht: ja

Neem contact op