Huis te koop

340000€

3 slaapkamers 170 vierkante meters

Immoweb code : 11403458
Immoweb code : 11403458

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
170 vierkante meters bewoonbare ruimte
1316 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime woning met 3 slaapkamers en zonnige tuin te Gijzegem!

Deze te renoveren halfopen woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een ruime woonkamer met eetplaats, in te richten keuken, een zithoek, badkamer (douche-in-bad, lavabo, toilet) en een polyvalente ruimte (in te richten als hobbykamer/slaapkamer/praktijkruimte). Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een dressing/bureau terug te vinden. Op de bovenste verdieping (vaste trap aanwezig) vindt men de ruime zolder waar men nog 2 extra kamers kan creëren.

Vanuit de keuken heeft men toegang tot het zonnige terras en de achtergelegen tuin (zuidoost oriëntatie). De woning is reeds voorzien van een recent vernieuwd dak en dubbele beglazing.

Een extra troef is de ruime garage (ideaal als stockageruimte) met ook doorgang tot de tuin! Mits aanpassing van de indeling van de garage, kan deze plaats bieden aan meerdere wagens. Er is tevens een grote zolder aanwezig boven de garage die nog extra uitbreidingsmogelijkheden biedt.

Centraal gelegen te Gijzegem, op korte afstand van centrum Aalst en vlot bereikbaar vanuit Gent, Brussel, Dendermonde. Voor meer info en/of een bezoek, contacteer Jonas via [email protected] of 0477 17 44 20.

Neem contact op