Huis te koop

3 slaapkamers 177 vierkante meters

Immoweb code : 10140322
Immoweb code : 10140322

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
177 vierkante meters bewoonbare ruimte
1018 vierkante meters grond

Omschrijving

ERA TOPIMMO: VERKOCHT

ERA TOPIMMO stelt u een eengezinswoning voor gelegen in Amberloup, gemeente Sainte-Ode, met een mooie tuin van 6 are en een terras, vlakbij de N4. Dit huis omvat :
In de kelder: een kelder. Op de begane grond: een hal, een eetkamer met een volledig uitgeruste keuken, een woonkamer met een open haard (cassette), een studeerkamer, een wasruimte. Op de eerste verdieping, 3 slaapkamers, 1 douchekamer. Op de 2e verdieping, een inrichtbare zolder.
Technisch: PVC ramen met dubbele beglazing, olieverwarming, waterzuiveringsinstallatie, natuurleien dak. Verwarmd vloeroppervlak volgens PEB: 177 M².
Tussen groene landschappen en gastronomisch erfgoed heeft Amberloup meer dan een troef om liefhebbersvan wandelingen in de open lucht en rust te verleiden. De rivier de Ourthe biedt uitzonderlijke natuurlijke plekken en is een genot voor wie graag op forel vist. De Laval vallei, een klein beekje, is ook betoverend mooi. De sportievelingen genieten van wandelingen en de fijnproevers van de plaatselijke smaken. De geadverteerde prijs is een onderhandelingsbasis die de verkoper niet bindt. De verstrekte informatie is indicatief en niet contractueel. Bezoeken in aanwezigheid van ERA TOPIMMO. Verkoop in het kader van het registratierecht. Mogelijkheid van verminderde registratiekosten indien aan de voorwaarden wordt voldaan.


 

Neem contact op